eriku.blogg.se

Tjaba Tjena Hallå! Mitt namn är Erika,18 år,bor i landet Sverige och staden stockholm. VÄLKOMMEN!

Måndag


Idag har jag på mig en super mysig kofta från cubus som jag vart kär i. Försöker plugga gemu i skolan för stunden men min hjärna har inte riktigt vaknat ännu. Jag hoppas att detta blir en bra dag. Måndagar är inte direkt min favorit dag på veckan.
Taggar: #monday #study #school;

-


Dont worry be happy
Taggar: #djup;

Mys frukost



Taggar: #arthur;

-


Stjärnfall,stjärnfallet är jag
Och du är himlen jag föll från idag

Lördag

Denna lördag är jag hemma hos min stora syster. Ska äta god mat,spela spel och ha skoj. Har en väldigt mysig outfit på mig och dricker "lite" vatten på köpet. 


Pizza time

Åt pizza igår med min kära älskling. Han beställde en viking och jag en glutenfri margarita. Lite stor skillnad på storleken haha, dit går jag inte igen. Ska pröva pizza huts glutenfria pizxa! Men det blir om ett tag,kan ju inte äta pizza varje dag;) kramis! 

Måndag

Denna måndag har varit hyffsat bra. Känner mig lite trött och hängig. Efter sånglektionen idag kände jag mig lite risig i halsen så när jag kom hem tog jag lite rivet ingefära skal och åt,inte gott men bra. Sen pluggade jag och nu tittar jag på tv med ny te sort och nya mjukisbyxorna på! 



Taggar: #smutsig #spegel #måndag #mys;

Helg


Gårdagen var jag med mina kompisar. Vi hade skoj med chips och annat trevligt. Natten och denna söndags morgon spenderar jag med min underbara pojkvän.
Kramis!

Köpenhamn